Snoep

Snoep

Voor een zeer uitgebreid aanbod promotioneel snoep ga naar onze snoepreclame website

Actieve filters

Hand in chocolade met de duim op, in met de hand geschepte en allerfijnste gladde melkchocolade. In glanzend zakje uw tekst/logo op het kaartje.

Vanaf € 1,94
Vanaf € 1,94 Exclusief BTW
€ 1,94 Inclusief BTW

Een sinterklaas melkchocolade letter met uw logo weegt 200 gram en wordt geleverd met een persoonlijk marsepein schildje. 

Vanaf € 4,34
Vanaf € 4,34 Exclusief BTW
€ 4,34 Inclusief BTW

Wat dit scharnierblikje echt speciaal maakt, zijn de ca. 10 gr. extra sterke triangle pepermuntjes die erin zitten. Met hun verfrissende smaak.

Vanaf € 0,82
Vanaf € 0,82 Exclusief BTW
€ 0,82 Inclusief BTW

Met noten en vruchten op de bedrukte kaart heeft u volop ruimte om een boodschap over te brengen. Een traktatie met een mix van noten en gedroogde vruchten.

Vanaf € 1,85
Vanaf € 1,85 Exclusief BTW
€ 1,85 Inclusief BTW

Rond click clack blik verkrijgbaar in een scala kleuren te bedrukken met uw tekst en/of bedrijfslogo is gevuld met ca 12 gram mintjes of chococarletties.

Vanaf € 1,25
Vanaf € 1,25 Exclusief BTW
€ 1,25 Inclusief BTW

Heerlijk gepersonaliseerde vanille-boter koekjes in transparante folie. Verfijnd met bourbon-vanille en bedrukt met voedselkleurstof. Bestel nu en laat uw merk opvallen!

Vanaf € 0,46
Vanaf € 0,46 Exclusief BTW
€ 0,46 Inclusief BTW
Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden