wespenstop in drink blikjes kapje
search
  • wespenstop in drink blikjes kapje
  • wespenstop in drink blikjes kapje geel
  • wespenstop in drink blikjes kapje oranje
  • wespenstop in drink blikjes kapje wit
  • wespenstop in drink blikjes kapje overzicht
  • wespenstop recyclebaar van PE
€ 0,75
€ 0,75 Exclusief BTW

Wespenstop is een beschermende overlay voor een blikje bier, cola of andere drank. Bescherming tegen binnendringen van insecten in het drink blikje.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
500 20% € 75,00
1000 30% € 225,00
Kleur:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 100.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Wespenstop is een beschermende overlay voor een blikje bier, cola of andere drank. Het biedt bescherming tegen ongewenst binnendringen van wespen, vliegen en andere insecten in de drankblik.

Waartegen beschermt de wespen stop?

Soms komt er een wesp, vlieg of ander insect in het blikje van ons drankje terecht. Waarschijnlijk bevonden we ons allemaal, toen we een leuke tijd doorbrachten met familie of vrienden, in een vergelijkbare situatie. Soms ontdekken we dit feit net voordat we de drank drinken. We merken dat er iets in het blik vliegt of drijft of we horen een onaangenaam gezoem!

Wanneer is het de moeite waard om een ​​beschermende overlay te gebruiken?

Wespenstop is perfect voor:

  • openluchtconcert, grillen in de tuin, tijd buiten doorbrengen,familieweekend aan het water,kampeervakantie,rust na het werk uit op het terras met een blikje van je favoriete drankje.

In elk van deze situaties kunt u zich veilig voelen, nu kunt u zorgeloos drinken! Wespen stop is zeer effectief. Het gebruik is eenvoudig - gewoon op het deksel van het blik klikken en klaar! Er zal geen vliegende "verrassing" in uw drankje komen!

Recyclebaar

Polyethyleen (PE) is een van de meest voorkomende kunststoffen ter wereld. Het is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat wordt gebruikt in tal van producten, waaronder plastic flessen, zakken en verpakkingen. PE kan worden gerecycled en heeft daarom een groot potentieel om de hoeveelheid afval te verminderen en de impact van plastic afval op het milieu te verminderen.

PE is een thermoplastisch polymeer, wat betekent dat het kan worden gesmolten en omgevormd tot nieuwe vormen zonder de chemische samenstelling te veranderen. Dit maakt het gemakkelijk te recyclen en opnieuw te gebruiken in nieuwe producten.

Een van de grootste voordelen van het recyclen van PE is dat het de vraag naar nieuwe kunststoffen vermindert. Kunststofproductie is een energie-intensief proces dat aardolie als grondstof gebruikt. Het recyclen van PE vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen en bespaart dus energie en vermindert de uitstoot van broeikasgassen.

Daarnaast vermindert het recyclen van PE de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen wordt gestuurd.

Er zijn verschillende manieren waarop PE kan worden gerecycled. Een van de meest voorkomende methoden is mechanisch recyclen, waarbij het afval wordt vermalen tot kleine stukjes, gewassen en vervolgens omgezet in plastic korrels die kunnen worden gebruikt om nieuwe producten te maken.

wespenstop
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden