flipster-Smartphonehouder-hout-voorzijde
search
  • flipster-Smartphonehouder-hout-voorzijde
  • flipster-smartphonehouder-met-telefoon-hout-voorzijde
  • muurmontage-met-telefoon-flipster-smartphonehouder-hout-voorzijde
  • flipster-smartphonehouder-hout-achterzijde
  • verpakking flipster smartphonehouder hout voorzijde
€ 4,95
€ 4,95 Exclusief BTW

De flipster® is een unieke en innovatieve 2-in-1 smartphonehouder die heeft gewonnen in de categorie Duurzame Producten. Inclusief lasergravure.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
250 € 0,50 € 125,00
500 € 0,90 € 450,00
1000 € 1,00 € 1.000,00

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Geen bestand gekozen .png .jpg .gif
  • Max. 250 karakters
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 50.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

De flipster® is een unieke en innovatieve 2-in-1 smartphonehouder die een zilveren medaille heeft gewonnen in de categorie Duurzame Producten tijdens de PSI Sustainability Award 2021. Het is gemaakt van FSC® gecertificeerd hout en combineert duurzaamheid met praktisch dagelijks gebruik. Het kan worden gebruikt als smartphonestandaard op vlakke oppervlakken of als smartphonehouder aan de muur. De premium versie heeft afgeronde randen en een antislippad om te voorkomen dat de smartphone wegglijdt. Het is gemaakt in Duitsland en bevat een eenzijdige lasergravure met uw bedrijfslogo. Het is beschermd door een octrooi.

FSC® staat voor Forest Stewardship Council (Raad voor Duurzame Bosbouw). Het is een internationale organisatie die verantwoord beheer van de wereldwijde bossen promoot. FSC® certificering is een manier voor consumenten om te weten dat de houtproducten die ze kopen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

FSC® gecertificeerd hout betekent dat de houtproducten gemaakt zijn van bomen die geoogst zijn uit bossen die worden beheerd volgens strenge milieu-, sociale en economische normen. Deze normen zorgen ervoor dat het bos duurzaam wordt beheerd, biodiversiteit wordt beschermd en dat er voordelen zijn voor de lokale gemeenschappen.

FSC® certificering is belangrijk omdat het helpt de milieueffecten van de houtkapindustrie te verminderen en verantwoord beheer van bossen promoot, wat essentieel is voor de gezondheid van onze planeet.

Berk hout is een hardhout dat bekend staat om zijn duurzaamheid, sterkte en lichte kleur. Het wordt vaak gebruikt in meubels, vloeren, kasten en wandbekleding. Vanwege zijn fijne, gelijkmatige nerf, 

SPHB
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden