RECYCLED pet pen pro oceaan blauw
search
  • RECYCLED pet pen pro oceaan blauw
€ 0,85
€ 0,85 Exclusief BTW

De RECYCLED PET PEN PRO OCEAAN is een duurzame en milieuvriendelijke pen deze gerecyclede PETpen wordt geproduceerd in Europa en is volledig klimaatneutraal

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
1500 € 0,06 € 90,00
Kleur:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 1000.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

RECYCLED PET PEN PRO OCEAAN is een duurzame en milieuvriendelijke pen. Deze gerecyclede PET-pen wordt geproduceerd in Europa en is volledig klimaatneutraal.

Het mooie aan de RECYCLED PET PEN PRO ocean is dat het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Het wordt namelijk geproduceerd met plastic dat is ingezameld door de sociale onderneming Plastic Bank, ook bekend als Social Plastic®. Dit plastic wordt verzameld in kwetsbare kustgebieden en gerecycled tot een hoogwaardige pen.

Bovendien ondersteunt de Plastic Bank de lokale gemeenschappen door hen te betalen voor het ingezamelde plastic. Op die manier wordt niet alleen het milieu beschermd, maar krijgen ook de arme gemeenschappen de kans op een beter leven.

Dus, als je op zoek bent naar een schrijfinstrument dat niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk is, maar ook bijdraagt aan de bescherming van het milieu en het verbeteren van de levensomstandigheden van arme gemeenschappen, dan is de RECYCLED PET PEN PRO ocean de perfecte keuze! Laten we samen werken aan een duurzamere toekomst!

UMAOCEAN
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden