Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarwestro blauw groen rood wit/beige
search
  • Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarwestro blauw
  • Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarwestro groen
  • Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarwestro rood
  • Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarwestro wit/beige
  • Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarwestro blauw groen rood wit/beige
€ 0,86
€ 0,86 Exclusief BTW

Pennen van duurzaam tarwestro bedrukt met uw bedrijfslogo. Inklusief opdruk in 1 kleur en inklusief instelkosten.

Hernieuwbare grondstof, daarom duurzaam.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
250 € 0,20 € 50,00
500 € 0,30 € 150,00
1000 € 0,40 € 400,00
Kleur:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 100.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarwestro 

Pennen van duurzame tarweriet. Tarwestro blijft over na de tarweoogst. Onderzoekers hebben ontdekt dat de grondstof hergebruikt kon worden. Dit maakt het tot een afvalvrije grondstof die kan worden gebruikt bij de productie van verschillende producten zoals pennen met bedrijfslogo.

In plaats van het riet weg te gooien, wordt het gecombineerd met suiker en omgezet in bio plastic dit gebeurt met behulp van natuurlijke bacteriën. Het verandert dan in een plasticachtige substantie die vervolgens kan worden gevormd tot bijvoorbeeld balpennen met bedrukking.

De laatste jaren zijn we ons steeds meer bewust geworden van de milieu-impact van aardolie kunststoffen. Want naast het feit dat er nog teveel plastic in de natuur rondzweeft, is de productie van plastic ook niet duurzaam. De afgelopen jaren is er krachtig gezocht naar verschillende alternatieven voor gebruik als grondstof voor kunststoffen met als resultaat tarwestro of suikerriet. Tarwestro reclame pennen bestellen is hierdoor nu eenvoudig.

Tarweriet is een soort bioplastic of biologisch afbreekbaar. De productie van stroplastic kost minder energie dan conventioneel plastic. Traditionele kunststoffen vergen veel energie en geven grote hoeveelheden koolstofdioxide en methaangas af. Tarwestro is een natuurlijk product dat geen chemicaliën en gifstoffen nodig heeft om te produceren. In tegenstelling tot aardolie is het een hernieuwbare grondstof. Daarom is het duurzaam.

Je kunt van stro ook "papieren" wegwerpborden of -bekers maken of ervan pennen bestellen. Hiervoor hoef je dus geen bomen te kappen, maar gebruik je restanten van de landbouw. Boeren krijgen zo extra inkomsten zonder restmateriaal te hoeven verbranden, wat weer bijdraagt aan het tegen gaan van luchtverontreiniging.

Pennen met bedrijfslogo van duurzaam tarweriet zijn verkrijgbaar in de kleuren: blauw, groen, rood, wit/beige. Genoemde prijzen zijn inklusief 1 kleur opdruk en instelkosten. Meerkleurenopdruk is mogelijk.

Pr122619
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden