paraplu premium donker blauw
search
  • paraplu premium donker blauw
€ 7,31
€ 7,31 Exclusief BTW

Kies uit verschillende kleuren opvouwbare paraplu 's, er is er zeker een die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Prijs inklusief 1 kleur opdruk.

Kleur:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 25.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Kies uit verschillende kleuren opvouwbare paraplu's, er is er zeker een die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Kies je voor een paraplu, dan heb je een hoogwaardig relatiegeschenk in handen. Uw relatie zal het geweldig vinden om er één te krijgen met uw bedrijfsnaam, logo of slogan erop. Daarom zijn paraplu's altijd populair geweest als relatiegeschenk.

Ze zijn een uitstekend promotiemiddel als u in de herfst naar beurzen, open dagen en evenementen gaat. Wij geloven dat het bedrukken met uw logo om uw bedrijf in de spotlight te zetten heel effectief en eenvoudig is. Ook andere seizoenen zijn perfect voor dit cadeau. Wat dacht je van een zomerevenement met Hollandse buien? Natuurlijk biedt het extra bescherming tegen regen, maar het is ook ideaal als bescherming tegen de zon.

Deel bijvoorbeeld opvouwbare paraplu's uit tijdens (outdoor)evenementen of geef ze cadeau aan uw reizende relaties. Met een bedrukte paraplu's kun je veel geefmomenten beleven. Met logo laat het uw bedrijf overal op straat zien, of bijvoorbeeld langs de zijlijn bij de voetbal of hockey.

Wanneer u een bedrijf heeft of als freelancer werkt, is het een goed idee om regelmatig uw dankbaarheid en waardering uit te spreken voor een goede zakelijke relatie. Ze zullen je gebaar waarderen, en natuurlijk zullen ze blij zijn om iets te ontvangen. Wat heerlijk om het cadeau te kunnen doen aan uw medewerkers, leden of klanten. Mooi toch als diegene dan nog even wordt herinnerd aan jouw bedrijf en/of dat deze van jou afkomstig is. Daarnaast maakt hij of zij ook nog reclame voor je. Fijn om te geven en heerlijk om te krijgen.

Wist u dat bedrukte relatiegeschenken zoals paraplu's ervoor kunnen zorgen dat uw relatie vaker rekening houdt met uw bedrijf? Creëer blijvende herinneringen met leuke, functionele paraplu's. Ze behoren tot de luxere relatiegeschenken. Dus ook als het regent, zijn ze ideaal om uw relatie in de spotlights te zetten. Na een prettige samenwerking, als dank of om iemand te feliciteren. Uw relaties blijven voortaan droog onder uw paraplu!

Laat een duurzame paraplu bedrukken door ID Produkten! Want onze bedrukte paraplu's kunnen jaren mee. Bedrukken is relatief goedkoop en zeer effectief. Paraplu's zijn een nuttig en handig relatiegeschenk. 

Wil u meer weten voordat u bestelt of heeft u vragen over het bedrukken van paraplu's? Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies. 

PLUpre
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden