Mondkapje FFP2 wit
search
  • Mondkapje FFP2 wit
  • Mondkapje FFP2 zwart
  • Mondkapje FFP2 diverse kleuren
€ 0,39
€ 0,39 Exclusief BTW

Mondkapje FFP2 ofwel ffp2 masker behoort tot de categorie persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn te bestellen met of zonder logo opdruk.

Kleur:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 100.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Waar staat FFP2 voor?

FFP staat voor het filteren van gezichtsmaskerdeeltjes; oftewel: een gezichtsmasker dat deeltjes filtert. Het toegevoegde getal (FFP 1, 2 of 3) geeft aan hoe sterk de ingeademde lucht wordt gefilterd. Hoe hoger het getal, hoe meer bescherming het geeft. In de zorgsector worden voornamelijk FFP1- en FFP2-maskers gebruikt.

Is FFP2 een medisch mondkapje?

Mondkapjes FFP2 behoren tot de categorie persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn te bestellen met of zonder logo opdruk op mondkapje. Deze maskers beschermen gebruikers van medische mondkapjes tegen het inademen van allerlei schadelijke stoffen in de lucht, waaronder virussen. Met het mondkapje op moet het mondmasker goed om het gezicht passen.

Hoe lang kan het FFP2- mondneuskapje worden gebruikt?

Hoe lang mag ik als zorgmedewerker een neus- en mondmasker dragen? U kunt maximaal 3 uur chirurgische mondneusmaskers of adembescherming dragen. Als u moeilijker kunt ademen, kunt u uw masker zo snel mogelijk vervangen.

Welk mondmasker raadt OMT aan?

Het wordt aanbevolen dat iedereen een medisch masker van minimaal Type II draagt. Type II en II-R stoppen de druppeltjes die je aan anderen afgeeft wanneer je ademt, praat of zingt. Type II en IIR blokkeren ook druppeltjes van een bepaalde grootte die je zelf inademt.

Wat is een medisch mondkapje?

Een chirurgisch masker is een mond-neusmasker waarvan de stof die de mond en neus bedekt als luchtfilter fungeert. Wanneer een zorgverlener een chirurgisch masker draagt, beschermt dit de patiënt tegen microben die door de zorgverlener worden uitgeademd.

Momenteel zijn de prijzen voor de mondmaskers nog laag. Zoals in de laatste Coronagolven, zullen de prijzen sterk stijgen en bovendien zullen de mondkapjes schaars worden. De levertijd is nog steeds kort, bestel nu uw bedrijfsmondkapjes zo snel mogelijk!

FFP2

Datasheet

Levertijd
1-2 weken zo lang de voorraad strekt
Compositie type
FFP2
Merk
Mondomedical
Certificering
CE 2183 & Iso
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden