Kaart met noten en vruchtenmix
search
  • Kaart met noten en vruchtenmix
€ 1,95
€ 1,95 Exclusief BTW

Met noten en vruchten op de bedrukte kaart heeft u volop ruimte om een boodschap over te brengen. Een traktatie met een mix van noten en gedroogde vruchten.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
500 5% € 48,75
Extra's:

Minimale afname van het product is 100.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

De perfecte combinatie van een bericht en smakelijke noten- en vruchtenmix!

Met deze noten en gedroogde vruchten op de bedrukte kaart heeft u volop ruimte om een boodschap over te brengen. Maar dat is niet alles! We hebben ook gezorgd voor een speciale traktatie in de vorm van een portiezakje met een heerlijke mix van noten en gedroogde vruchten. Op deze manier kunnen we garanderen dat uw boodschap zeker gelezen wordt.

Onze mix bevat alles wat in de wereld van biologische voeding bekend is en gewaardeerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan smakelijke stukjes kokos, sappige gedroogde cranberries, gehakte mangostukjes, papaya, walnoten en cashewnoten.

Als extra service bieden wij u ook de mogelijkheid om een verzendenveloppe toe te voegen, zodat u de bedrukte kaart met noten en vruchten als brief kunt versturen. Op deze manier kunt u uw boodschap persoonlijk overbrengen, zelfs als de ontvanger ver weg is.

Met deze noten en gedroogde vruchten op de bedrukte kaart bieden wij u een unieke manier om uw boodschap over te brengen en tegelijkertijd uw ontvangers te verwennen met een heerlijke en gezonde traktatie. Wij geloven dat een boodschap niet alleen gelezen moet worden, maar ook een blijvende indruk achter moet laten. Deze kaart is hiervoor de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog en laat uw boodschap opvallen met noten en gedroogde vruchten op uw bedrukte kaart. De genoemde  prijzen zijn inclusief full color druk op de kaart.

De mix bevat een scala aan hoogwaardige biologische ingrediënten die bekend en geliefd zijn in de wereld van gezonde voeding. Zoals smaakvolle stukjes kokos, sappige gedroogde cranberries, gehakte mangostukjes, papaya, walnoten en cashewnoten. Met deze zorgvuldig geselecteerde combinatie heb je een traktatie die niet alleen lekker is, maar ook voedzaam en gezond.

LLNVC4C
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden