Kaarsenaansteker electronisch zwart
search
  • Kaarsenaansteker electronisch zwart
€ 1,18
€ 1,18 Exclusief BTW

Kaarsenaansteker electronisch is ideaal voor het aansteken van kaarsen, BBQ en Grill. Met een groot oppervlak voor uw logo of tekst (60mmx18mm).

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
500 2.5% € 14,75
1000 5% € 59,00
2000 10% € 236,00
Kleur:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 250.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Wat kun je doen met een kaarsenaansteker?

Met een kaarsenaansteker kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk een vuurtje maken en een kachel of kaars aansteken.

Die heb je misschien ook wel in huis, kaarsen die met aanstekers moeilijk te bereiken zijn. Elke keer dat je ze weer wilt aansteken, vraag je je af waarom je kaarsen in huis hebt gehaald. Omdat het zo moeilijk is om kaarsen goed vast te houden, kun je altijd de hitte van de aansteker voelen en loop je de kans dat je vingers verbrandt.

Je hebt geen korte aansteker of lucifers meer nodig om kaarsen aan te steken. Vanaf nu gebruik je een kaarsaansteker.

In bijna elke keuken zijn aanstekers en lucifers te vinden. De voordelen van gasaanstekers ten opzichte van lucifers zijn veiligheid en lengte, waardoor ze ideaal zijn voor het aansteken van gasfornuizen of kaarsen et cetera.

Doordat de vlam van de lange aansteker helemaal aan het uiteinde van de aansteker zit, is deze aansteker zeer veilig in gebruik. In dit geval is de kans dat u zich bijvoorbeeld verbrandt bij het aansteken van een kaars erg klein.

Deze elektrische kaarsenaanstekers hebben geen vuursteen, maar een kliksysteem. En zijn hierdoor heel handig in het gebruik.

Met een groot oppervlak voor uw logo of tekst (60mmx18mm) is deze aansteker een absolute prijstopper want de prijs is inclusief 1 kleur opdruk aan 1 zijde.

MWGKA
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden