kauwgom consumptie munten gerecyclede kauwgom
search
  • kauwgom consumptie munten gerecyclede kauwgom
  • munten consumptie van gerecyclede kauwgom
  • kauwgom consumptiemunten
€ 0,29
€ 0,29 Exclusief BTW

Deze consumptiemunten gemaakt van gerecyclede kauwgom inclusief voorzien van jouw eigen logo in reliëf in de kleur roze in verschillende maten

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3000 48% € 416,16
6000 64% € 1.109,76
Dimensie:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 1000.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Met festivalmunten willen wij ons steentje bijdragen aan het oplossen van het kauwgomvervuiling probleem. Daarom heeft de fabrikant een kauwgommunt ontwikkeld. Deze consumptiemunten kunnen worden voorzien van jouw eigen logo of ontwerp aan één of beide zijden, beschikbaar in de kleur roze in verschillende maten. Dankzij de gravure komt jouw logo in reliëf op de munt te staan in dezelfde kleur als de munt en zelfs ontwerpen met kleine details zijn duidelijk leesbaar. Bovendien zijn de munten voorzien van een rand voor gebruikscomfort.

Hoewel bijna iedereen van plakkerige, zoete kauwgom houdt, is het een van de grootste vervuilers die er is. Het is overal terug te vinden, van luchthavens tot scholen, en is zeer moeilijk te verwijderen. Bovendien kan het tot wel 25 jaar duren voordat het volledig is verdwenen.

Om deze redenen heeft de fabrikant van deze munt samengewerkt met een Brits bedrijf om gebruikte kauwgom op te vangen en te recyclen. Tijdens het recycling proces wordt de gebruikte kauwgom eerst gewassen en nadien op hoge temperatuur gesmolten om er granulaat van te maken. Het materiaal wordt verwerkt in combinatie met productieafval van de kauwgomindustrie op een temperatuur van meer dan 200°C tot mooie, roze en gepersonaliseerde munten. Door zowel het recycling- als spuitgietproces garanderen wij steeds schone, veilige en hygiënische kauwgommunten.

Gepersonaliseerde consumptiemunten zijn een uitstekend alternatief voor traditionele betaalmiddelen zoals papieren drankbonnen. Ze bieden tal van voordelen, waaronder milieuvriendelijkheid door hergebruik, fraudebestendigheid en efficiëntere betalingen.

Hergebruikbare munten zorgen ervoor dat er minder afval wordt gegenereerd dan bij papieren drankbonnen. Op de lange termijn zijn ze ook voordeliger. Gepersonaliseerde munten zijn bovendien fraudebestendig, waardoor er minder risico is op namaak of fraude.

Plastic betaalmunten maken een snellere betaling mogelijk en verwerken efficiënter dan cash geld. Bovendien zijn gepersonaliseerde plastic consumptiemunten een uitstekend promotie- en marketingmiddel, omdat ze extra aandacht geven aan sponsors, logo's en merken.

Verder worden tokens vaak meegenomen als souvenir of verzamelobject, en de ervaring leert ons dat 1/8 van de verkochte munten niet wordt ingeleverd voor een consumptie. Hierdoor wordt de aankoopprijs van de munten snel terugverdiend.

Plastic penningen zijn het perfecte betaalmiddel, maar ze kunnen ook gebruikt worden als visitekaartjes, tegoedbonnen, munten voor lockers, en nog veel meer. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Let op! Aangezien we met gerecycleerd materiaal werken, kan er een kleurverschil optreden in het basismateriaal. Hierdoor kunnen de kauwgommunten lichtjes van kleur verschillen.

CMK
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden