biologisch-afbreekbare-consumptiemunten
search
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-geel
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-oranje
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-rood
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-donker-groen
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-donker-blauw
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-zwart
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-wit
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-bordeaux
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten-kleuren-overzicht
  • biologisch-afbreekbare-consumptiemunten
€ 0,29
€ 0,29 Exclusief BTW

consumptiemunten ECO-TOKENS™, zijn biologisch afbreekbare consumptiemunten. Deze milieuvriendelijke munten zijn gemaakt van een bio plastic van zetmeel.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
3000 48% € 417,60
6000 64% € 1.113,60
Kleur:
Dimensie:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 1000.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Duurzaam ondernemen is tegenwoordig een belangrijk aspect van het beleid van een bedrijf. ECO-TOKENS™, zijn biologisch afbreekbare consumptiemunten.

Deze milieuvriendelijke munten zijn gemaakt van een bio plastic op basis van zetmeel. Dit zetmeel wordt verkregen uit aardappelschillen afkomstig uit de aardappel verwerkende industrie. Met andere woorden, de munten worden gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. De ECO-TOKENS™ zijn 100% biologisch afbreekbaar in de natuur.

Wanneer de ECO-TOKENS™ consumptiemunten in de natuur terechtkomen en gedurende enkele maanden worden blootgesteld aan lucht, vocht, zonlicht en bacteriën, zullen ze volledig afbreken. De penningen worden dan gereduceerd tot CO2, water en biomassa, oftewel natuurlijke meststoffen voor planten. Als een van deze vier voorwaarden ontbreekt, zullen de jetons niet vergaan. Let op: om de ecologische jetons te onderhouden, wordt aangeraden om ze schoon te maken met een licht vochtige doek. Vanwege hun afbreekbare eigenschappen wordt contact met water en afwasmiddel uitdrukkelijk afgeraden.

Het materiaal dat gebruikt wordt voor ECO-TOKENS™ voldoet aan de Europese normen voor biodegradatie (EN13432). Bovendien is deze biologisch afbreekbare munt gepatenteerd.

Het advies is om voor gegraveerde ECO-TOKENS™ te kiezen en niet voor bedrukte ecologische munten. Dit komt omdat het gebruik van inkten minder milieuvriendelijk is. Het ontwerp zal in reliëf op de munten komen te staan in dezelfde kleur als de munt. De tekst of het logo zal goed leesbaar en voelbaar zijn op de muntjes. De ECO-TOKENS™ zijn voorzien van een rand.

Voordelen van gegraveerde ECO-TOKENS™:

De ECO-TOKEN™ is brozer dan kunststof muntjes, wat zorgt voor een snellere afbraak van de munten in de natuur.

Jouw logo, bedrijfsnaam of website op gegraveerde ECO-TOKENS™ zorgt voor een gepersonaliseerde uitstraling en goede naamsherkenning. Sponsors, logo's of merken krijgen met gegraveerde biologisch afbreekbare munten veel aandacht. ECO-TOKENS™ zorgen ook voor een milieuvriendelijke reputatie van je organisatie of evenement.

Gegraveerde ECO-TOKENS™ zijn duurzaam en kunnen jarenlang worden gebruikt. Bewaar de biologisch afbreekbare munten op een droge, donkere plaats.

Gegraveerde ECO-TOKENS™ zijn volledig recyclebaar

CBA
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden