chocolade met logo op buitenzijde links
search
  • chocolade met logo op buitenzijde links
  • chocolade met logo
  • chocolade met logo op buitenzijde rechts
  • chocolade met logo op buitenzijde
  • chocolaatjes met logo voorbeelden
€ 0,39
€ 0,39 Exclusief BTW

Chocolaatjes met logo zijn een heerlijke en effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten op de wikkel kan het logo van uw bedrijf worden gedrukt.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
1000 10% € 39,00

Minimale afname van het product is 500.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Chocolaatjes met logo op de wikkel

Met logo zijn de chocolaatjes een heerlijke en effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten. 

De chocolade met logo is een klein, maar krachtig promotieartikel. Dat zich onderscheidt van traditionele items zoals pennen en sleutelhangers. Het is een luxe traktatie die gewaardeerd wordt door klanten en medewerkers. En die bovendien een blijvende indruk achterlaat.

De chocoladetablet met logo is een klein, vierkant stuk chocolade dat verpakt is in papieren wikkel. Op deze wikkel kan het logo van uw bedrijf in full color worden gedrukt. De chocola met logo weegt 7 gram en heeft een afmeting van 4x4 cm. Het kleine formaat maakt het juist een perfecte keuze voor promotionele doeleinden. De minimale bestelhoeveelheid van 500 stuks maakt het ook geschikt voor bedrijven van verschillende omvang.

De fabrikant van deze chocolade logo tablet heeft 15 jaar ervaring in de chocolade-industrie en biedt innovatieve en professionele service. De chocoladetablets zijn zeer populair voor diverse gelegenheden zoals feestdagen, openingen, beurzen en evenementen. Het gebruik van chocoladetablets als promotiemiddel heeft zich bewezen als een effectieve manier om uw merk te versterken en uw bedrijf te promoten.

Chocolade met logo is niet alleen een effectief promotiemiddel, maar ook een geweldig cadeau voor medewerkers, tussenpersonen of klanten. Het is een kleine, maar luxe traktatie die uw waardering laat zien en hen motiveert om door te gaan met hun werk. Het is ook een geweldige manier om een bepaald doel te vieren. Bijvoorbeeld bij het behalen van een mijlpaal of het afsluiten van een succesvol project.

Het geven van chocolade met logo als cadeau heeft een kwaliteit en impact die het tot een uitstekend promotieartikel maken. Of u nu op zoek bent naar een zakelijk cadeau. Een promotieartikel voor een evenement of een jubileum. Of een incentive voor uw medewerkers of klanten. Chocolade met een logo is een geweldige keuze. Het is een klein, maar krachtig item dat een blijvende indruk achterlaat.

De papieren wikkel van de chocoladetablet kan worden bedrukt met uw logo. Of een leuke boodschap om het cadeau nog persoonlijker te maken. Door het toevoegen van een persoonlijke boodschap laat u zien dat u aandacht besteedt aan de ontvanger. U geeft hen een unieke ervaring.

Kortom, de chocoladetablet met logo is een effectieve en smakelijke manier om uw merk te promoten. En uw bedrijfsnaam te versterken. Het is een klein, maar krachtig promotieartikel. Dat gewaardeerd wordt door klanten en medewerkers. En dat een blijvende indruk achterlaat. Het is ook een geweldig cadeau voor diverse gelegenheden. En kan worden gepersonaliseerd met uw logo en een persoonlijke boodschap.

eslt

Datasheet

Samenstelling
melk of pure chocolade
Minimale afname hoeveelheid
500
Formaat product
4 x 4 cm
Gewicht product
7 gram
Levertijd
3 weken
Bedrukking tekst/logo
full color op papieren wikkel
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden