breekmunten eco festival bioafbreekbaar festival munten kleuren
search
  • breekmunten eco festival bioafbreekbaar festival munten kleuren
  • breekmunten eco festival bioafbreekbaar festival munten geel recycle
€ 0,04
€ 0,04 Exclusief BTW

Eco Festival breekmunten duurzaam en verantwoord. Eco-festivalmunten zijn ideaal voor evenementen in de buitenlucht. Geeft in de natuur minder schade.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
60000 40% € 960,00
120000 50% € 2.400,00
Kleur:
Dimensie:
Opdruk tekst/logo:

Minimale afname van het product is 15000.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Eco Festival breekmunten: duurzaam en verantwoord

Breekmunten bestellen : festivalmunten zijn jetons die speciaal ontworpen zijn voor eenmalig gebruik. Naast de Eco plastic van kauwgum en houten varianten bieden we nu ook eco-breekmunten aan, die zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.

Eco-festivalmunten zijn ideaal voor evenementen in de buitenlucht. Als deze munten in de natuur terechtkomen, zullen ze minder schade veroorzaken dan de plastic variant. Het materiaal dat we gebruiken is bioplastic op basis van zetmeel, afkomstig van aardappelschillen. Bij blootstelling aan lucht, vocht, zonlicht en bacteriën zullen deze munten volledig afbreken. Deze natuurlijke en hernieuwbare grondstof heeft als bijkomend voordeel dat de productie aan een veel lagere temperatuur kan worden uitgevoerd, wat ook weer beter is voor het milieu.

Een breekmatje bestaat uit 25 afzonderlijke munten (5x5), die elk in tweeën kunnen worden gebroken. Het middelste muntje is echter niet voorzien van een breeklijn om de stevigheid van het matje te behouden. Dit product is zeer gemakkelijk te verdelen en bevordert een snelle service aan zowel kassa als bar, waardoor wachtrijen worden vermeden en bezoekers optimaal kunnen genieten van het evenement.

De eco-breekmunten zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren en kunnen aan één of beide zijden gepersonaliseerd worden in één kleur of full colour. Ook unieke nummering per matje is mogelijk. 

Breekmunten bedrukken : de bedrukkingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Je logo en/of tekst kunnen op elk muntje worden afgedrukt, op het hele matje, of er kan unieke nummering per matje worden toegepast. Barcodes, QR-codes en foto's behoren ook tot de mogelijkheden. Breekmunten met logo kun je gemakkelijk zelf ontwerpen en bestellen. Ze zijn volledig recyclebaar, 100% biologisch afbreekbaar, beschikbaar in 8 kleuren en goed voor het milieu. Bovendien zijn ze sociaal-maatschappelijk verantwoord.

De afmeting van een matje is 12 cm x 12 cm. Ga je festival munten kopen dan is de minimum af te nemen hoeveelheid van festivalmunten 15.000 stuks per ontwerp en dient in een veelvoud van 3.750 munten te worden besteld. De genoemde prijzen zijn per muntje en niet per matje.

Kortom, met onze eco-festivalmunten kies je voor een duurzaam en verantwoord alternatief voor de plastic variant. Door te kiezen voor deze eco-munten draag je bij aan een beter milieu en maak je een statement voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

BTbreek
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden