bloemzaadbom balletje met logo
search
  • bloemzaadbom balletje met logo
  • wilde bloemen bloemzaadbom balletje met logo
  • bloemzaadbom balletje met logo voorbeeld hornbach
  • bloemzaadbom balletje met logo voorbeeld ivz
€ 3,78
€ 3,78 Exclusief BTW

Een bloemzaadbom balletje gemaakt van aarde, klei, inheemse wilde bloemenzaden en zorgt voor een kleurrijk stukje bloemenweide.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
1000 € 0,90 € 900,00
10000 € 2,00 € 20.000,00

Minimale afname van het product is 500.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

Bloemzaadbom balletje in een kleine bedrukte kartonnen kubus 

Een bloemzaadbom balletje gemaakt van aarde, klei en inheemse wilde bloemenzaden. De bloemzaadbom balletje laat zich gemakkelijk gooien en zorgt voor een kleurrijk stukje bloemenweide.

Individualisering: De bloemzaadbom balletje is verpakt in een op maat bedrukte kartonnen kubus met een randlengte van 4 cm. U heeft dus 6 vlakjes ruimte voor uw boodschap aan medewerkers, klanten en geïnteresseerden!

Gebruik bloemzaadbom balletje als UW groene reclame- en communicatiemiddel! De balletjes, ongeveer zo groot als een walnoot, gemaakt van aarde, klei en diverse zaden zijn het nieuwe trendproduct in de steeds populairder wordende urban gardening en guerrilla gardening scene. Je ontvangt elk een bloemzaadbom balletje in een kleine kartonnen doos met een randlengte van 4 cm. De opdruk kan individueel worden vormgegeven en is daarom een goede keuze voor elke gelegenheid. Het product wordt dan uniek door het speciale bloemenmengsel.

Eindelijk een praktisch boeket om weg te geven of zelf te gooien!

Onze wilde bloemenmix bevat meer dan 25 verschillende soorten zaden, b.v. De mix is ideaal voor stedelijke omgevingen omdat de zaden zeer snel ontkiemen, zelfs in ongunstige omstandigheden. Je hebt dus geen groene vingers nodig, maar een sterke werp arm.

Elke kleine kartonnen kubus bevat een enkele bloemzaadbom balletje, deze heeft een gemiddelde diameter van 2-3cm. De wilde bloemen zijn eenjarig en bereiken een hoogte van 30 - 130 cm.

Elke bloemzaadbom balletje wordt liefdevol met de hand gemaakt. De eerste stap is altijd om de grond zorgvuldig te zeven zodat de zaadbommen vrij zijn van kleine takjes of steentjes. Vervolgens wordt de aarde samen met kleipoeder, zaden en water in een grote blender gedaan, wat na een tijdje een vochtige, kleverige massa geeft. Deze verdelen we in gelijke porties, die we vervolgens rollen tot balletjes van ongeveer 2,5 cm groot, bloemzaadbom balletje. Eenmaal droog zijn de zaadbommen keihard en klaar voor minimaal 2 jaar gebruik!

Levertijd: De levertijd is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid. Over het algemeen is dit 3 tot 5 weken.

Bloemzadenbom
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden