Bidon biobased sports bottle Team 500 ml groen
search
  • Bidon biobased sports bottle Team 500 ml groen
€ 1,98
€ 1,98 Exclusief BTW

Biologische bidon waterflessen zijn gemaakt van suikerriet. "Team" is een fles met een functioneel design, en een groter te bedrukken oppervlak.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
500 2.5% € 24,75
1000 5% € 99,00
1500 7.5% € 222,75
2000 10% € 396,00
Kleur:
Opdruk tekst/logo:
Inhoud:

Minimale afname van het product is 300.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

De bidon "team" is een bedrukbare fles met een functioneel design en een groter te bedrukken oppervlak. De drinktuit sluit waterdicht af en is gemakkelijk te openen. Het ontwerp van de fles maakt het draaien van de dop zeer eenvoudig. Deze drinkfles is gemaakt van biobased en gerecycled plastic en is vaatwasmachinebestendig.

Teamflessen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 500ML en 750ML, maar ook in verschillende stijlvolle kleuren. Alle gebruikte materialen voldoen aan de laatste EU-regelgeving over plastic materialen die in contact komen met voedsel.

karakteristieken:

Biologische bidon, maximale ruimte voor het printen van bedrijfsinformatie, grote opening voor eenvoudig vullen en schoonmaken, bedrukt op maat, gemaakt van flexibel, recyclebaar voedselveilig LDPE, past op elke flessenhouder, vaatwasmachinebestendig, ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Wat is biobased?

Hoe zorg je voor duurzame kunststoffen? Heel eenvoudig, we gebruiken suikerriet voor waterflessen. "Traditioneel worden kunststoffen die in verpakkingen en flessen worden gebruikt, gemaakt van aardolie. De productie van aardolie en de verwerking ervan tot plastic kost energie. De productie van deze stof genereert grote hoeveelheden koolstofdioxide (CO2) en kan milieuvervuiling veroorzaken. Dit alles leidt aan de opwarming van de aarde (het broeikaseffect)."

Van suikerriet tot waterfles

"Het kan echter ook op andere manieren. Je kunt ook ethyleen produceren uit ethanol. Deze grondstof is afkomstig van landbouwproducten zoals suikerriet. Als dit tijdens de verwerking wordt toegestaan, kan het hele proces milieuvriendelijker zijn. Kunststoffen gemaakt van aardolie heeft exact dezelfde samenstelling en kwaliteit. Duurzaam en goed te recyclen! En één groot voordeel: bij gebruik van biobased plastics komt er beduidend minder CO2 vrij! We verwerken bijvoorbeeld suikerriet tot waterflesjes.

Wil je bijdragen aan een beter milieu? Het is een stap in de goede richting met een biobased bidon fles!

Beb500
Commentaar (0)

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden