antigeentest COVID-19 voor de neus
search
  • antigeentest COVID-19
  • antigeentest COVID-19 voor de neus
€ 1,79
€ 1,79 Exclusief BTW

Antigeentest SAFECARE COVID-19 is een snelle test voor de kwalitatieve detectie van nucleocapside-eiwitantigenen in nasofaryngeale uitstrijkjes.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
500 2.5% € 22,38

Minimale afname van het product is 100.

  Altijd een schriftelijke orderbevestiging

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order bevestigd.

  Levering

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

  Geen verborgen extra kosten

Genoemde prijzen zijn inclusief opdruk in 1 kleur op het product en inclusief instelkosten.

SAFECARE COVID-19-antigeentest

Antigeentest SAFECARE COVID-19

is een snelle test voor de kwalitatieve detectie van nucleocapside-eiwitantigenen in nasofaryngeale uitstrijkjes. De SARS-CoV-2-test, beoordeeld door het Paul Ehrlich Institut en vermeld door de BfArM, kan worden uitgevoerd door medisch personeel of opgeleid personeel.

Door de hoge sensitiviteit en specificiteit zijn de testresultaten bijzonder betrouwbaar. De test kan na 10-15 minuten worden afgelezen.

Productdetails SAFECARE COVID-19 antigeentest

Voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 in uitstrijkjes. Detecteert o.a. ook de beta-, delta- en omikronvariant. Monstermateriaal: nasofaryngeaal of nasaal uitstrijkje (diepe of ondiepe neusswab). Vermeld op de gezamenlijke lijst van de Europese Commissie voor COVID-19 antigeen-sneltests*. EU-ID: 1489 CE-gecertificeerd. Geëvalueerd door het Paul Ehrlich Institut (PEI). Eenvoudige testprocedure. Geen kruisreactiviteit. Relatieve sensitiviteit: 96,97%. Relatieve specificiteit: 100%. Inclusief monsterstandaard voor de parallelle verwerking van meerdere sneltests. Bijzonder snelle testresultaten na slechts 10 - 15 minuten. Bewaartemperatuur: 4 - 30 °C. Alleen voor gebruik door medisch personeel of getrainde medewerkers. Houd u er a.u.b. rekening mee dat deze test is uitgesloten van het recht op retournering. 1 verpakking à 25 COVID-19 antigeentests en bijpassende accessoires.

Leveromvang per verpakking: 25 testcassettes, 25 swabs, 25 extractiebuisjes met druppeldoppen, 25 ampullen met bufferoplossing, Standaard voor extractiebuisjes, Handleiding.

*De testresultaten van de sneltests die op de lijst van de Europese Commissie staan voor COVID-19 antigeen sneltests worden erkend in alle lidstaten van de EU.

SAFECARE
Commentaar (1)
Kwaliteit

16 andere producten in dezelfde categorie:

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden