Festival producten

Er zijn een aantal dingen die je nodig hebt om een festival te organiseren, ons aanbod is gericht op een goed verloop van jouw festival.

Het doel van een festival kan variëren afhankelijk van het type festival, maar in het algemeen is het doel van een festival om mensen samen te brengen om te genieten van muziek, kunst, cultuur en recreatie. Het doel van een festival om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren voor de bezoekers en om hen te laten genieten van een breed scala aan activiteiten en entertainment. Om het bezoek aan uw festival soepel te laten verlopen hebben we doeltreffende producten in ons assortiment.

Bekijk hieronder het festival producten assortiment.

Actieve filters

GERECYCLED satijnen polsbandjes en herbruikbare houten gesp met full colour afbeelding en logo tot in detail over de breedte van de polsband .

Vanaf € 0,84
Vanaf € 0,84 Exclusief BTW

Deze consumptiemunten gemaakt van gerecyclede kauwgom inclusief voorzien van jouw eigen logo in reliëf in de kleur roze in verschillende maten

Vanaf € 0,10
Vanaf € 0,10 Exclusief BTW
€ 0,10 Inclusief BTW

consumptiemunten ECO-TOKENS™, zijn biologisch afbreekbare consumptiemunten. Deze milieuvriendelijke munten zijn gemaakt van een bio plastic van zetmeel.

Vanaf € 0,10
Vanaf € 0,10 Exclusief BTW
€ 0,10 Inclusief BTW

Eco Festival breekmunten duurzaam en verantwoord. Eco-festivalmunten zijn ideaal voor evenementen in de buitenlucht. Geeft in de natuur minder schade.

Vanaf € 0,02
Vanaf € 0,02 Exclusief BTW

Wespenstop is een beschermende overlay voor een blikje bier, cola of andere drank. Bescherming tegen binnendringen van insecten in het drink blikje.

Vanaf € 0,25
Vanaf € 0,25 Exclusief BTW
€ 0,25 Inclusief BTW

Wat dit scharnierblikje echt speciaal maakt, zijn de ca. 10 gr. extra sterke triangle pepermuntjes die erin zitten. Met hun verfrissende smaak.

Vanaf € 0,82
Vanaf € 0,82 Exclusief BTW
€ 0,82 Inclusief BTW

Rond click clack blik verkrijgbaar in een scala kleuren te bedrukken met uw tekst en/of bedrijfslogo is gevuld met ca 12 gram mintjes of chococarletties.

Vanaf € 1,25
Vanaf € 1,25 Exclusief BTW
€ 1,25 Inclusief BTW
Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden