Covid

We hebben ons assortiment uitgebreid met Covid Corona beschermingsmaterialen.

COVID-19 is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het SARS-CoV-2-virus (coronavirus).

De meeste mensen met COVID-19 hebben milde tot matige symptomen en herstellen zonder speciale behandeling. Sommige mensen worden erg ziek en hebben medische hulp nodig.

Het virus wordt verspreid door kleine vloeistofdeeltjes die vrijkomen wanneer een besmette persoon hoest, niest, praat, zingt of ademt. Deze deeltjes variëren in grootte, van iets grotere druppeltjes in de luchtwegen tot kleinere aerosolen.

U kunt besmet raken als u het virus inademt in de buurt van iemand met COVID-19, of als u een besmet oppervlak aanraakt en vervolgens uw ogen, neus of mond aanraakt. Het virus verspreidt zich niet alleen sneller binnenshuis, maar ook op drukke plaatsen.

Actieve filters

Antigeentest SAFECARE COVID-19 is een snelle test voor de kwalitatieve detectie van nucleocapside-eiwitantigenen in nasofaryngeale uitstrijkjes.

Vanaf € 1,75
Vanaf € 1,75 Exclusief BTW
€ 1,75 Inclusief BTW
Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden