Onze volledige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden kunt u via deze link inzien: 

Leveringsvoorwaarden volledig voor de levering van relatiegeschenken en promotieartikelen door ID Produkten relatiegeschenkenbedrijf

ALGEMENE VOORWAARDEN IN HET KORT

Onze algemene voorwaarden, de belangrijkste zaken in één oogopslag.

Wij zijn importeur en groothandelaar van promotionele producten.

ID Producten is een internationale importeur en groothandelaar met zeer veel ervaring in de productie van promotionele producten.

Onze adresgegevens in Nederland:

ID Produkten
de Waard 93
9734 CW Groningen
Eigenaar: Erik Waterman
Telefoon: +31 (0)650570618 
E-mail: info@idprodukten.nl
Online: www.idprodukten.nl
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen 87452413

Bestellen via de website, telefoon, e-mail of via een persoonlijk bezoek van onze vertegenwoordiger

De artikelen op onze website zijn inclusief één kleur opdruk en inclusief instelkosten voor de opdruk. Maar u kunt ook zonder opdruk of met meerkleuren opdruk bij ons bestellen tegen andere voorwaarden. Bel of e-mail ons en we helpen u graag verder met informatie over onze producten en de opdruk.

U kunt eenvoudig bij ons bestellen via e-mail, telefoon of online hierna wordt uw order altijd door ons schriftelijk via e-mail bevestigt. 

Hulp bij het kiezen van de juiste producten? Op onze website zijn verrassende producten en ideeen te vinden en geven u de juiste inspiratie. Omdat we ons assortiment voortdurend vernieuwen met verrassende nieuwe producten verandert ook telkens de productinformatie. Heeft u vragen? bel ons, we helpen u graag verder! Telefoon 06-50570618.

Een voorbeeld van een product bestellen

Om uw keuze voor het juiste promotionele artikel gemakkelijker te maken kunt u bij ons een voorbeeld bestellen. Deze kunt u via e-mail bij ons aanvragen via info@idproducten.nl

Een voorbeeld van het product wordt u toegestuurd en u ontvangt hierover een factuur.

Het product voldoet aan uw wensen en u gaat over tot de totale bestelling dan worden de kosten van het voorbeeld product van uw totale factuur afgetrokken. Ingeval het product niet voldoet dan vragen wij u om de kosten van het voorbeeld product te betalen. En als u dit wilt dan zullen we u een alternatief product aanbieden die beter bij uw doel past. Bel ons, we helpen u graag verder! Telefoon 06-50570618.

Geen verborgen extra kosten, exclusief verzendkosten en exclusief Btw

Op de website van ID Producten bieden wij producten aan inclusief de kosten van opdruk in 1 kleur op het product en inclusief de bijbehorende instelkosten voor de opdruk. Vanzelfsprekend is het mogelijk om het product zonder opdruk of met meerkleuren opdruk te bestellen tegen andere voorwaarden.

Heeft uw bestelling een orderwaarde boven € 200,00 exclusief btw, dan verzenden wij uw order gratis naar één adres in Nederland.

Alle genoemde productprijzen zijn exclusief btw, in digitale media en drukwerk zoals op onze website, in catalogi en product sheets en vermeld in de Euro valuta.

Wij werken met een minimum afname en deze hoeveelheid verschilt per product, bij de product details kunt u de minimum afname voor het desbetreffende product terug vinden.

Factuur en betaling

Wanneer u een bestelling via de website bij ons plaatst vragen wij u om een account aan te maken en uw klantgegevens in te voeren. Bestelt u via telefoon of e-mail dan maken wij een klantenaccount voor u aan. U ontvang van ons via de e-mail het overzicht van uw bestelde artikelen en u ontvangt van ons een e-mail met de betaalgegevens. Graag ontvangen we het door u te betalen bedrag op het bankrekeningnummer zoals genoemd in de e-mail.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal uw order onmiddellijk in productie worden genomen.

Persoonlijke contact en advies 

100% tevredenheidsgarantie is ons motto en we zullen er altijd voor gaan om u tevreden te stellen.

Naast contactmogelijkheden via telefoon en e-mail is het mogelijk dat de vertegenwoordiger van ID Producten met u een afspraak maakt voor een persoonlijk bezoek op uw locatie. Om er zodoende voor te zorgen dat de productie en de levering van de door u bestelde artikelen naar wens verloopt.

Logo of tekst voor opdruk en proefdruk

Via de website van ID Producten kunt u het logo of uw tekst uploaden ook is het mogelijk om via e-mail uw logo naar ons te versturen. Dit kan naar het e-mailadres: info@idproducten.nl

U ontvangt van ons een digitale proefdruk ter controle en goedkeuring. Na uw goedkeuring nemen uw bestelling verder in productie. Uw controle en goedkeuring op de proefdruk is belangrijk want we kunnen bedrukte artikelen niet terugnemen en crediteren.

Annuleringen

Door onverwachte omstandigheden kan het zijn dat u de order wilt annuleren. Wij vragen u om uw opdracht schriftelijke te annulering via e-mail of brief. Hierna sturen wij u eventueel een factuur over de inmiddels gemaakte kosten voor uw bestelling.

Menu

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om sitefunctionaliteit mogelijk te maken, inclusief analyse en personalisatie. Door deze website te gebruiken, accepteert u automatisch dat wij cookies gebruiken.

privacybeleid
Aanvaarden